More

  Conferinţa de presă în autobuz. A fost semnat ordinul de începere a noului serviciu de transport public local

  În cursul zilei de miercuri la Primăria Paşcani a fost semnat contractul de delegare şi ordinul de începere pentru serviciile de transport public local, cu noul operator, SC CLP Ecoserv SRL.
  Anunţul a fost făcut de directorul societăţii,  în cadrul unei conferinţe de presă inedită organizată chiar în interiorul unuia dintre cele 5 autobuze second – hand, achiziţionate recent.
  Leonard Ursu a precizat că serviciul va fi operaţional începând de joi 17 septembrie, în oraş şi cele cinci suburbii ale municipiului, după programul fostului operator, înainte de începerea pandemiei.

  În acest sens au fost deja angajaţi 4 şoferi iar alţi 4 urmează să aibă contractele încheiate săptămâna viitoare. Activitatea va fi coordonată de un manager de transport iar biletele de călătorie vor fi verificate de o persoană angajată cu acest scop.
  Managerul societăţii a anunţat că autobuzele vor circula pe aceleaşi trasee şi după acelaşi orar , dar urmează să fie făcute o serie de modificări. De asemenea şcolile au fost anunţate ca elevii pot beneficia de gratuităţi. Documentele pentru obţinerea abonamentelor pot fi depuse la sediul fostului operator, RAGCL Paşcani, societate care începând de joi încetează şi activitatea de transport public local.
  Gratuitate vor avea şi persoanele cu handicap grav şi accentuat, precum şi însoţitorii acestora, dar şi veteranii de război şi văduvele de război. Aceste legitimaţii sunt eliberate de către Serviciul Comunitar de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială din cadrul Primăriei Municipiului Paşcani. Legitimaţia de transport este personală, are fotografia beneficiarului, stampila emitentului şi a a operatorului de transport public local şi nu poate fi transmisă altei persoane, încălcarea acestei obligaţii ducând la pierderea facilitaţii sau gratuităţii.
  Tot gratuit vor putea circula şi persoanele care au suferit persecuţii din motive etnice.
  Persoana de contact din partea societăţii care răspunde de primirea solicitărilor privind emiterea documentelor de călătorie este Amihaesei Liliana – telefon 0728254165.


  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  FOTO: Volkswagen ars la Ruginoasa, din cauza unor scântei

  Un Volkswagen a ars, luni, în Ruginoasa, județul Iași, din cauza unor scântei. Incendiul a izbuncit la un Volkswagen Sharan în Ruginoasa. „Se efectuau lucrări de...

  Aplicația care îți arată cu precizie cât timp mai ai de trăit

  O nouă aplicație prezice speranța de viață, dar și care este riscul să faci un infarct sau un atac cerebral în următorii 10 ani. Aplicația,...

  Furnizarea apei este întreruptă în localitățile Sodomeni și Boșteni

  În vederea remedierii unei avarii apărută la o conductă de distribuție, APAVITAL se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, în...