More

  Conferință de presă despre un proiect finanțat de Primăria Pașcani

  Array

  COMUNICAT DE PRESĂ

  Joi după-amiază, pe data de 30 iulie, între orele 15.00-16.00, la sala 18 din cadrul Primăriei Municipiului Pașcani, va avea loc o conferință de presă organizată de Asociația ”ȘANSA 2010”, cu privire la proiectul ”Împreună pentru tineri”, realizat cu sprijinul Municipiului Pașcani, din bani alocați de la Bugetul Local.

  Asociația ”ȘANSA 2010”, a organizat în perioada 26-28 iunie o tabără la Muncel pentru 150 de copii și tineri, cu vârsta cuprinsă între 11 și 19 ani, unde participanții au avut ocazia să afle lucruri noi despre despre voluntariat, ca alternativă de petrecere a timpului liber și de implicare activă în viața celor din jur.

  În cadrul conferinței va fi prezentat un film al activităților din tabără și vor fi prezentate raportările narative și financiare. Precizăm că tabăra ”Împreună pentru tineri” a cuprins pe lângă o conferință despre voluntariat ateliere atractive de creație, muzică, pictură, dans, poezie, spiritualitate, dezvoltare socială, facepainting, autoapărare, teatru de improvizație, public speaking sau orientare turistică. Toți participanții au avut ocazia să participe și la activități distractive precum Zumba, Karaoke, Aventură sau Paintball, iar tabăra a fost un succes, conform feed-back-ului primit din partea copiilor.

  Deoarece tabăra nu a avut doar scopul de a veni în sprijinul elevilor pentru a petrece o parte din timpul liber al vacanței într-un mod util, ci și de a promova colaborarea în acțiunile de voluntariat, Asociația ”ȘANSA 2010” a ales să organizeze acest eveniment în parteneriat cu cele 3 asociații care se remarcă la nivelul municipiului: Asociația creștină A.T.O.R, Filiala Pașcani, Asociația ”Lumină și dar” și cercetașii de la Centrul Local ”Crinii Pașcani”.

  Conform Ghidului de Finanțare, raportarea privitoare la proiectul realizat cu sprijinul Municipiului Pașcani trebuie realizată până la data de 31 iulie, motiv pentru care Asociația ”ȘANSA 2010” a organizat această conferință de presă cu scopul de a asigura transparența în cadrul acestei colaborări.
  Menționăm că finanțarea primită din partea municipalității, pentru realizarea acestei tabere a fost în valoare de 18 mii de lei, fiind prima dată când O.N.G-urile din Pașcani reușesc să obțină bani de la Bugetul Local.

  Mihaela Iulia Spiridon, președinte al Asociației ”ȘANSA 2010”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  Vremea 18 aprilie. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi

  Vremea va fi în general închisă şi în cea mai mare parte a ţării cu mult mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Nu scăpăm de ploi. //

  Autorităţile încearcă să retrezească interesul românilor pentru vaccinare: echipe mobile, centre drive-through sau centre la firmele private

  După patru luni de când a început campania de vaccinare, autorităţile schimbă regulile jocului. Cum în ţară vor ajunge milioane de doze de vaccin Pfizer, iar interesul oamenilor pentru imunizare este din ce în ce mai scăzut, de luna viitoare vor exista mai multe modalităţi de vaccinare - echipe mobile, centre drive through şi centre la firme private. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet