21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Conferinta de presa. Candidatii USL invita pascanenii la vot VIDEO

Astazi, 3 decembrie 2012, candidatii USL: Neculai Ratoi pentru Colegiul 5 la Camera Deputatilor si Florin Constantinescu, pentru Colegiul 3 Senatorial, au tinut o conferinta de presa la sediul PSD Pascani. Ei au fost insotit de doi reprezentanti ai Partidului National Liberal si anume, presedintele interimar Petrica Dascalu si consilierul local Diana Acsinte.

Florin Constantinescu, a tinut sa precizeze faptul ca, USL ul functioneaza foarte bine la Pascani si este convins de faptul ca atat el cat si Neculai Ratoi, vor obtine peste 60% in alegeri. El a multumit tuturor candidatilor pentru faptul ca au dus o campanie electorala curata, fara atacuri la persoane sau alte probleme.

Tot el a spus ca mandatul de senator se va incheia in cateva zile si spera sa isi poata continua proiectele incepute. Senatorul pascanean, a tinut sa invite pe toti locuitorii din Colegiul in care candideaza la vot, cu mentiunea ca acestia sa studieze programul electoral al tuturor candidatilor pentru a li se confirma faptul ca USL ul are cel mai viabil program electoral.

Neculai Ratoi, a spus ca ziua de 9 decembrie se apropie, ziua pe care el o considera una victorioasa pentru USL. El a spus ca a luat legatura cu toti primarii din Colegiul in care candideaza, a mers in toate comunele si a observat ca exista o colaborare foarte buna intre primarii PSD si cei PNL.

Petrica Dascalu, a spus ca USL-ul este singura optiune pentruRomaniasi ii roaga pe alegatori sa aiba incredere in echipa cu care aceasta alianta se prezinta in alegeri.

Consilierul PNL, Diana Acsinte are doua mesaje pentru alegatori, primul este acela de a veni in numar cat mai mare la vot, iar cel deal doilea este cel de sustinere a aliantei USL, pentru Alianta Social Liberala, are programele cele mai sigure pentru pascaneni.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow