More

  Conferinta de presa. Candidatii USL invita pascanenii la vot VIDEO

  Array

  Astazi, 3 decembrie 2012, candidatii USL: Neculai Ratoi pentru Colegiul 5 la Camera Deputatilor si Florin Constantinescu, pentru Colegiul 3 Senatorial, au tinut o conferinta de presa la sediul PSD Pascani. Ei au fost insotit de doi reprezentanti ai Partidului National Liberal si anume, presedintele interimar Petrica Dascalu si consilierul local Diana Acsinte.

  Florin Constantinescu, a tinut sa precizeze faptul ca, USL ul functioneaza foarte bine la Pascani si este convins de faptul ca atat el cat si Neculai Ratoi, vor obtine peste 60% in alegeri. El a multumit tuturor candidatilor pentru faptul ca au dus o campanie electorala curata, fara atacuri la persoane sau alte probleme.

  Tot el a spus ca mandatul de senator se va incheia in cateva zile si spera sa isi poata continua proiectele incepute. Senatorul pascanean, a tinut sa invite pe toti locuitorii din Colegiul in care candideaza la vot, cu mentiunea ca acestia sa studieze programul electoral al tuturor candidatilor pentru a li se confirma faptul ca USL ul are cel mai viabil program electoral.

  Neculai Ratoi, a spus ca ziua de 9 decembrie se apropie, ziua pe care el o considera una victorioasa pentru USL. El a spus ca a luat legatura cu toti primarii din Colegiul in care candideaza, a mers in toate comunele si a observat ca exista o colaborare foarte buna intre primarii PSD si cei PNL.

  Petrica Dascalu, a spus ca USL-ul este singura optiune pentruRomaniasi ii roaga pe alegatori sa aiba incredere in echipa cu care aceasta alianta se prezinta in alegeri.

  Consilierul PNL, Diana Acsinte are doua mesaje pentru alegatori, primul este acela de a veni in numar cat mai mare la vot, iar cel deal doilea este cel de sustinere a aliantei USL, pentru Alianta Social Liberala, are programele cele mai sigure pentru pascaneni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria deschide, cu intarzaiere, al doilea flux de vaccinare. Cauta sa angajeze personal medical

  Primaria Pascani cauta sa angajeze personal medical si operatori tehnici pentru a deschide un nou flux de vaccinare la sala de sport de la...

  Gropi acoperite cu pavele, la solicitarea primarului

  La Pascani, gropile de pe strazi, cele lasate in urma de cei care se ocupa de intretinerea sau extinderea retelelor de apa si canalizare...

  167 de cadre didactice din zona Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău programate pentru vaccinare in perioada 25 februarie – 3 martie

  Centre de vaccinare speciale pentru vaccinarea prioritară a personalului  din învățământul preuniversitar ieșean La nivelul județului Iași, pentru campania de vaccinare prioritară a personalului din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp