0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Conferința de închidere a proiectului FRUMOSS, de la Târgu Frumos

Luni, 16 august 2021 a avut loc conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113. Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași în parteneriat cu Kinego, Primăria orașului Târgu Frumoss și Școala „Ion Creangă” Târgu Frumos, a organizat luni, 16 august 2021, conferința de închidere a proiectului FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, cod proiect 115113.

 


Conferința a început cu un cuvânt din partea domnului Onișoru Radu, managerul proiectului, care a făcut o scurtă prezentare a proiectului punând accent pe activitățile care s-au desfășurat pe parcursul celor trei ani.
Părintele Iosif Iacob, directorul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a felicitat întreaga echipă a proiectului manifestându-și dorința de a continua colaborarea cu Biroul de asistență socială a orașului Târgu Frumos.
Din partea Primăriei orașului Târgu Frumos, domnul viceprimar Alexa- Anghelus Ion a rostit un cuvânt de apreciere și de mulțumire pentru tot ceea ce a reușit acet proiect să aducă bun în comunitate.
D-na Doleanu Ana-Maria, director al Școlii „Ion Creangă” Târgu Frumos, a subliniat faptul că prin acest proiect de dezvoltare oamenii au înțeles importanța educației, principiile ei și rolul semnificativ pe care îl are accesibilitatea la educație.
Activitatea de formare profesională a fost caracterizată de schimbări si provocări pe parcursul desfăsurării proiectului la care asociatia a găsit solutii de fiecare dată prin implicarea activă a membrilor echipei.
Desi anul 2020 a fost caracterizat de situația epidemiologică generată de virusul SARSCoV-2, în cadrul activității de formare s-au luat toate măsurile necesare in conformitate cu legislația în vigoare astfel încât cursurile să se desfășoare în condiții de siguranță. Programele de formare profesionala desfasurate in cadrul proiectului au fost: Ingrijitoare Batrani la Domiciliu, Camerista, Infirmiera, Tehnician Maseur, Maseur, Competente antreprenoriale, Bucatar, Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist.
Mulțumim tuturor partenerilor, autorităților și voluntarilor pentru implicarea în implementarea proiectului FRUMOSS.
Sursa Facebook

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow