More

  Conferinta de afaceri la Camera de Comert Iasi. Printre vorbitori un manager de top din Pascani

  Array

  DOINA CEPALIS IASI

  Astazi, 24 mai 2013, la Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi a avut loc o intalnire importanta pentru oamenii de afaceri  interesati sa isi dezvolte business-urile  si pe pietele internationale.

  Evenimentul a debutat incepand cu ora 9.00, o serie de oameni de afaceri  care au reusit pe piata externa  fiind invitati sa vorbeasca despre experientele  si expertiza pe care o au in acest domeniu.

  Este vorba despre  Doina Cepalis, fondatoarea Te-Rox Prod Pascani,  Ionuţ Țața, fondatorul Iceberg, Mirela Apetrei, fondator al Dot Sight Media, Alexandru Lăzescu, analist economic, Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, dar şi Marius Dangă, viceprimarul municipiului Iaşi. Invitatul special al acestui  eveniment a fost  Guvernatorul Regiunii Uppsala din Suedia.

  Pe parcursul celor aproximativ 4 ore s-a vorbit despre dezvoltarea relatiilor comerciale pe pietele externe despre impactul economiei Chinei asupra firmelor romanesti si despre cat de mult conteaza brand-ul pentru o afacere.

  Pascaneanca, Doina Cepalis, a vorbit despre  dificultatile pe care le-a intalnit dea lungul carierei de industrias, si cum a reusit sa castige lupta cu chinezii pe pietele externe.

  La final, publicul a adresat intrebari legate de tema conferintei, iar cele mai multe au fost indreptate catre Doina Ceplais, care s-a straduit sa raspunda cat se poate de clar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI