9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Conferinta de afaceri la Camera de Comert Iasi. Printre vorbitori un manager de top din Pascani

DOINA CEPALIS IASI

Astazi, 24 mai 2013, la Camera de Comerţ şi Industrie din Iaşi a avut loc o intalnire importanta pentru oamenii de afaceri  interesati sa isi dezvolte business-urile  si pe pietele internationale.

Evenimentul a debutat incepand cu ora 9.00, o serie de oameni de afaceri  care au reusit pe piata externa  fiind invitati sa vorbeasca despre experientele  si expertiza pe care o au in acest domeniu.

Este vorba despre  Doina Cepalis, fondatoarea Te-Rox Prod Pascani,  Ionuţ Țața, fondatorul Iceberg, Mirela Apetrei, fondator al Dot Sight Media, Alexandru Lăzescu, analist economic, Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, dar şi Marius Dangă, viceprimarul municipiului Iaşi. Invitatul special al acestui  eveniment a fost  Guvernatorul Regiunii Uppsala din Suedia.

Pe parcursul celor aproximativ 4 ore s-a vorbit despre dezvoltarea relatiilor comerciale pe pietele externe despre impactul economiei Chinei asupra firmelor romanesti si despre cat de mult conteaza brand-ul pentru o afacere.

Pascaneanca, Doina Cepalis, a vorbit despre  dificultatile pe care le-a intalnit dea lungul carierei de industrias, si cum a reusit sa castige lupta cu chinezii pe pietele externe.

La final, publicul a adresat intrebari legate de tema conferintei, iar cele mai multe au fost indreptate catre Doina Ceplais, care s-a straduit sa raspunda cat se poate de clar.

Alte articole