8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Conducta de canalizare din Moţca a fost furată. Primarul a făcut anunţul pe Facebook

Culmea nesimtirii intr-o comuna din apropierea Pascaniului. Persoane necunoscute au furat o parte din conducta de canalizare de pe strada din localitate. Imediat portiunea de drum s-a umplut de mizerie, iar satenii au anuntat administratia locala. Teava a fost inlocuita de o societate de profil.

CONDUCTA FURATA

S-a furat teava de canalizare de la Motca. Descoperirea a fost facuta in urma cu cateva zile de reprezentantii administratiei locale. Asta dupa ce oamenii din zona s-au plans ca strada s-a umplut de apa si dejectii.

Furtul a fost pe o strada din localitate, in apropierea Caminului Cultural. Hotii ar fi sapat o portiune din drumul acoperit doar cu pamant si au sustras circa 8 metri de conducta. Este greu de inteles ce ar face cu aceasta in conditiile in care este de plastic, si nu de fier pentru a putea fi valorificata.

Primarul comunei, Constantin Serioja, a postat pe Facebook mai multe fotografii cu locul in care s-a petrecut grozavenia. Alesii locali au contactat firma care a facut lucrarile de canalizare, iar la scurt timp problema a fost rezolvata.

Mentionam ca receptia retelei de canalizare in Motca a fost facuta la sfarsitul anului 2013. Lungimea ei este de peste 10.000 de metri, iar investitia a fost facuta cu fonduri europene.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow