More

  Conducerile regiilor se cearta de la hidrofoare

  Array

  Dezbateri tensionate in cadrul Sedintei comisiei Economice. Conducerile celor doua regii nu reusesc sa ajunga la un consens in ceea ce priveste modul de administrare al hidrofoarelor care ridica apa in blocuri.

  Un proiect de hotarare de pe ordinea de zi, a iscat un nou scandal in sedinta pe comisii de astazi, 28 noiembrie 2012. Este vorba despre proiectul de hotarare privind   concesionarea  sistemului pentru ridicarea  presiunii apei reci si apei calde  catre  S.C  PREST  SERV  APA S.A. Pascani, avand  ca unic  actionar  Municipiul Pascani.

  Directoarea RAGCL, Georgeta Sandu a tinut sa aduca o serie de informari consilierilor. Prima a fost legata de faptul ca, conducerii regiei nu i s-a cerut nici un punct de vedere, desi hidrofoarele apartin RAGCL ului. Mai mult, aceste hidrofoare apartin inca Ministerului de Finante asta pentru ca ele au fost achizitionate printr-un credit BERD, iar creditul nu a fost platit inca. Mai mult, RAGCL cere ca odata cu aceasta concesionare catre Prest Serv APA, ca si toate penalitatile si ratele legate de hidrofoare sa fie mutate.

  O alta problema ar fi legata de gestionarea si repararea acestora, Georgeta Sandu spune ca sunt 3 specialisti care stiu sa se ocupe in cadrul regiei de aceste hidrofoare iar acestia ar urma in mod normal sa fie mutati la Prest Serv Apa.

  Ioan Prisecaru, spune ca a solicitat de mult timp aceste hidrofoare si ca va respecta aceasta hotarare de CL.

  Nu a durat mult si cele doua conduceri au inceput sa se certe in special de la facturare, Prisecaru incercand sa explice procesul prin care apa este distribuita prin aceste hidrofoare.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Lyridele ating punctul maxim în următoarele nopţi. Cum poţi observa ploaia de stele căzătoare

  La sfârșitul lunii aprilie ne pregătim pentru un spectaculos fenomen astronomic, vizibil şi în România. Lyridele, ploaia de stele căzătoare, va putea fi observată cel mai bine în nopţile din perioada 22-24 aprilie 2021. Stelelele căzătoare sunt vizibile cu ochiul liber şi nu sunt necesare instrumente special concepute. //

  Euro, la al doilea maxim istoric din această săptămână

  Euro a atins marți un nou maxim istoric, la 4,9279 lei, după valoarea atinsă luni, de 4,9261 lei. Față de cursul de luni, euro a crescut cu 0,04%. //

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet