9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Conducerile regiilor se cearta de la hidrofoare

Dezbateri tensionate in cadrul Sedintei comisiei Economice. Conducerile celor doua regii nu reusesc sa ajunga la un consens in ceea ce priveste modul de administrare al hidrofoarelor care ridica apa in blocuri.

Un proiect de hotarare de pe ordinea de zi, a iscat un nou scandal in sedinta pe comisii de astazi, 28 noiembrie 2012. Este vorba despre proiectul de hotarare privind   concesionarea  sistemului pentru ridicarea  presiunii apei reci si apei calde  catre  S.C  PREST  SERV  APA S.A. Pascani, avand  ca unic  actionar  Municipiul Pascani.

Directoarea RAGCL, Georgeta Sandu a tinut sa aduca o serie de informari consilierilor. Prima a fost legata de faptul ca, conducerii regiei nu i s-a cerut nici un punct de vedere, desi hidrofoarele apartin RAGCL ului. Mai mult, aceste hidrofoare apartin inca Ministerului de Finante asta pentru ca ele au fost achizitionate printr-un credit BERD, iar creditul nu a fost platit inca. Mai mult, RAGCL cere ca odata cu aceasta concesionare catre Prest Serv APA, ca si toate penalitatile si ratele legate de hidrofoare sa fie mutate.

O alta problema ar fi legata de gestionarea si repararea acestora, Georgeta Sandu spune ca sunt 3 specialisti care stiu sa se ocupe in cadrul regiei de aceste hidrofoare iar acestia ar urma in mod normal sa fie mutati la Prest Serv Apa.

Ioan Prisecaru, spune ca a solicitat de mult timp aceste hidrofoare si ca va respecta aceasta hotarare de CL.

Nu a durat mult si cele doua conduceri au inceput sa se certe in special de la facturare, Prisecaru incercand sa explice procesul prin care apa este distribuita prin aceste hidrofoare.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI