24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Conducerea Spitalului de Urgenta Pascani scoate la concurs postul de manager

Membrii Consiliului de Administratie al Spitalului Municipal de Urgenta Pascani au hotarat la inceputul saptamanii trecute sa scoata la concurs postul de manager al unitatii medicale. Asta deoarece, actualul manager, Costica Panzaru, a implinit de curand varsta de pensionare, iar conform prevederilor legale, nu mai poate detine aceasta functie.

Conform legii 95/2006 actualizata a reformei in sanatate, in articolul 184, la punctul 10, este precizat faptul ca „medicii care împlinesc vârsta de 65 de ani după dobândirea funcţiei de conducere, care fac parte din comitetul director al spitalului public sau exercită funcţia de şef de secţie, şef de laborator ori şef de serviciu medical, vor fi pensionaţi conform legii. Medicii în vârstă de 65 de ani nu pot participa la concurs şi nu pot fi numiţi în niciuna dintre funcţiile de conducere, care fac parte din comitetul director al spitalului public sau şef de secţie, şef de laborator ori şef de serviciu medical”.

Anuntul pentru organizarea concursului ar urma sa fie publicat pe data de 11 octombrie, pe site-ul Ministerului Sanatatii, al Primariei Pascani si al Spitalului Municipal Pascani. Acolo vor fi trecute conditiile de concurs si toate detaliile pentru viitori candidati.

Mentionam ca pana la desemnarea noului manager, spitalul va fi condus de actualul manager, Costica Panzaru, care detine aceasta functie din 2003, iar ultimul mandat l-a obtinut anul trecut.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI