More

  Conducerea Primăriei Pașcani, bombardată cu bile negre la Pulsul Zilei

  Array

  Situație inedită în emisiunea Pulsul Zilei de luni seară: toți cei 3 realizatori Tv Bit au pus la zid conducerea Primăriei și Consiliul Local al Municipiului Pașcani pentru lipsa de implicare reală în problema apei din localitate, fapt ce a dus la organizarea unui miting duminică seară, în centrul municipiului.

  Claudiu Timofte a oferit bile negre în plus și celor care manipulează cetățenii, folosind chestiunea apei de la Pașcani pentru propriile interese personale sau politice și pun piedici celor care încearcă să își rezolve problemele independent, prin branșamente individuale.

  Și consilierul Marius Pintilie a primit o bilă neagră de la Cătălin Cojocaru pentru implicarea sa în această manifestare publică a cetățenilor, folosindu-se de nemulțumirile lor pentru a obține avantaje politice.

  Bilele albe au fost oferite aproape la unison de realizatorii tv celor care au ieșit la miting pentru a-și expune public nemulțumirile, deoarece au tras un semnal de alarmă asupra situației grave din Pașcani, însă aceștia nu trebuie să uite că părerile tuturor trebuie respectate, inclusiv ale celor care nu sunt de acord cu ei.

  Bile albe au fost oferite și celor care s-au implicat cu insistență, încearcând să găsească răspunsuri și soluții de la autoritățile locale indiferente, pentru cei care și-au exprimat nemulțumirile în cadrul unei proclamații, la mitingul de duminică.

  Amintim că realizatorii de emisiuni de la Tv Bit încearcă să găsească pentru cetățeni, răspunsuri și soluții la problemele cele mai importante care vizează comunitatea, iar o dată pe săptămână, în emisiunea Pulsul Zilei, când se face sinteza evenimentelor, se oferă distincții simbolice persoanelor sau instituțiilor care prin acțiunile lor își pun amprenta pozitiv sau negativ asupra celor din jur.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI