16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Conducerea județului în ședință la Pașcani

Conducerea județului în ședință la Pașcani

 Ședința Consiliului Județean din această lună va avea loc la Pașcani. Evenimentul este programat pentru sfârșitul lui septembrie în sala de ședințe a Primăriei Municipiului. Detaliile au fost deja stabilite și cu cei din conducerea localității. Măsura vine ca un răspuns aplicat din partea președintelui de Consiliu Județean Maricel Popa de a fi mai aproape de cetățeni. Următoarele vor avea loc și la alte primării din județ.

Ședința Consiliului Județean Iași este stabilită să aibă loc în această lună la Pașcani. Astfel, pe data de 27 septembrie, într-o miercuri, aleșii județeni vor fi prezenți în oraș pentru a dezbate și vota proiectele aferente acestei luni, importante pentru județ.

„Conducerea CJ intenționează ca următoarea ședință să aibă loc la Pașcani, pe datat de 27 septemrbie. Această măsură vine în urma mai multor sesizări în teritoriu, iar președintele Consiliului, Maricel Popa vrea să ia contact cu lumea din teritoriu pentru a ști cu ce probleme se confruntă cei din județ. Astfel și următoarele ședințe vor avea loc tot la primării din județ, urmând să fie exact unde.”, a precizat Eliza Chirica, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași.

Menționăm că astfel de ședințe au mai avut loc la Pașcani.

Tot ca o măsură de a fi aproape de cetățeni și de a le afla problemele și să fie găsite rezolvări a venit la Pascani, in audiențe prefectul județului Marian Șerbescu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow