More

  Conducerea județului în ședință la Pașcani

  Array

  Conducerea județului în ședință la Pașcani

   Ședința Consiliului Județean din această lună va avea loc la Pașcani. Evenimentul este programat pentru sfârșitul lui septembrie în sala de ședințe a Primăriei Municipiului. Detaliile au fost deja stabilite și cu cei din conducerea localității. Măsura vine ca un răspuns aplicat din partea președintelui de Consiliu Județean Maricel Popa de a fi mai aproape de cetățeni. Următoarele vor avea loc și la alte primării din județ.

  Ședința Consiliului Județean Iași este stabilită să aibă loc în această lună la Pașcani. Astfel, pe data de 27 septembrie, într-o miercuri, aleșii județeni vor fi prezenți în oraș pentru a dezbate și vota proiectele aferente acestei luni, importante pentru județ.

  “Conducerea CJ intenționează ca următoarea ședință să aibă loc la Pașcani, pe datat de 27 septemrbie. Această măsură vine în urma mai multor sesizări în teritoriu, iar președintele Consiliului, Maricel Popa vrea să ia contact cu lumea din teritoriu pentru a ști cu ce probleme se confruntă cei din județ. Astfel și următoarele ședințe vor avea loc tot la primării din județ, urmând să fie exact unde.”, a precizat Eliza Chirica, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași.

  Menționăm că astfel de ședințe au mai avut loc la Pașcani.

  Tot ca o măsură de a fi aproape de cetățeni și de a le afla problemele și să fie găsite rezolvări a venit la Pascani, in audiențe prefectul județului Marian Șerbescu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet