26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Conducerea de la salubritate vrea să scape de şeful contabil, pe motiv că fuge de responsabilitate. Raportul de control, o făcătură politică?

- Advertisement -

 

Război total la societatea păşcăneană de salubritate între conducere şi contabilul şef al unităţii. Directorul general, Eduard Dumea, cu aprobarea Consiliului de Administraţie vrea să scape de Remus Rusu pe motiv că acesta nu se implică şi refuza să îşi asume responsabilităţile prevăzute în fişa postului. În acest sens a fos trimisă o solicitare Consiliului Local Paşcani, iar proiectul se afla pe ordinea de zi a şedinţei programată marţi, de modificare a organigramei. Mai exact postul de contabil şef ar urma să fie transformat în director economic şiş a fie scos la concurs iar câştigătorul să îşi asume responsabilităţile alături de directorul general prin contractul de mandat.
Totodată ar urma să fie făcute şi alte modificări pentru eficientizarea activităţii societăţii. Inginerul care se ocupă de calculatoare să fie retrogradat la funcţia de operator, sudorul şi un mecanic auto vor trece la încărcarea/descărcarea gunoiului, agentul de pază în şofer iar femeia de serviciu va rămâne cu jumătate de norma pentru a face loc unui auditor în cele 90 de posturi aprobate în organigramă.
De asemenea Consiliul de Administratie al societăţii a analizat raportul de control întocmit de consilierii PNL în urma verificării activităţii societăţii. Răspunsul va fi transmis aleşilor locali şi conţine aproape 200 de pagini de documente din care ar reieşi că acuzaţiile la adresa conducerii societăţii de salubritate nu ar fi fondate, iar raportul ar fi fost făcut la comanda politică.

Pr. Hcl Aprobare Organigrama Sc Eco Salubritate Sa by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow