26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Conducerea de la salubritate a fost completată. Mihai Buhăescu, preşedintele CA-ului

Ultimele știri

Consiliul de Administratie al societăţii păşcănene de salubritate a fost completat. Legislativul păşcănean a ales, prin vot secret, în şedinţa de la sfârşitul lunii august, încă doi membri pentru locurile vacanţe. Este vorba despre inginerul Cezar Tarpescu, fiul fostului deputat PSD, Pavel Tarpescu şi Brânduşa Grigoroaia, director la Banc -Post Paşcani. Cei doi au fost propuşi de consilierii PSD după ce, iniţial, au cerut să îl readucă în CA-ul societăţii pe actualul manager, Leonard Ursu.
De cealaltă parte consilierii din opoziţie l-au propus, din nou, pe Emilian Spiridon, după ce acesta a refuzat să semneze contractul de mandat, dar nu a obţinut suficiente voturi.
Din conducerea salubrităţii mai fac parte Adrian Popi, Bogdan Ciopraga şi Mihai Buhăescu – cel care deţine şi funcţia de preşedinte al CA-ului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI