10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Conducerea de la PSA ascunde datoriile. Un nou titlu executoriu de 1,3 milioane de lei -DOC

prisecaru zuzan
Situaţia financiară de la societatea locală de apă şi canalizare nu este nici pe departe, pe linia de plutire” aşa cum se chinuie să o prezinte, în spaţiul public, cei care au interes.
După ce în şedinţa de astăzi primarul Dumitru Pantazi a atras atenţia că cei din conducerea societăţii ascund documentele şi raportează date eronate despre situaţiile financiar-contabile ale societăţii, astăzi a mai apărut o informaţie care demonstrează că societatea are mari probleme financiare.
Este vorba despre un titlu executoriu emis în baza unei recente hotărârii judecătoreşti a Curţii de Apel Iaşi la cererea societăţii SC TESS CONEX SA. PSA Paşcani datorează firmei din Iaşi aproape 1,3 milioane de lei. Pentru recuperarea banilor executorul judecătoresc a pus poprire pe conturile şi sumele de încasat ale societăţii de apă şi canal.

Printre cei notificaţi se afla şi operatorul ieşean Apa Vital care are de achitat către PSA câteva milioane de lei pentru serviciile de epurare. Aşadar o parte din aceşti bani, respectiv 1,3 milioane de lei ar urma să fie executaţi silit. În condiţiile în care Apa Vital refuza să mai incaseze serviciile de epurare pentru PSA iar datoriile operatorului local sunt tot mai greu de achitat din lipsă de lichidităţi, este greu de crezut într-o relansare economică a societăţii. Mai mult edilul păşcănean a anunţat că EON a notificat din nou că va întrerupe furnizarea de energie electrică, tot din cauza datoriilor.

FOTO: IOAN PRISECARU, FOSTUL DIRECTOR DE LA PSA SI MIRCEA ZUZAN – SECRETARUL PRIMARIEI PASCANI, FOST MEMBRU CA

PSA Poprire Tess Conex

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow