30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Conducea beat, fara permis si cu autorizatia de circulatie expirata

Un barbat din comuna Vanatori a crezut ca permisul de conducere este facultativ pentru a sofa, cel putin pana a fost descoperit.

Sambata seara, in urma unui control de rutina politistii pascaneni l-au depistat pe strazile din suburbia Blagesti, pe Pavel Glodeanu in varsta de 20 de ani din Vantaori,  la volanul unui autoturism marca Opel fara a detine permis de conducere.

Tanarul era baut bine, avand o alcolemie de 0.50 mg/l si cu autorizatia de circulatie a masinii expirata de aproximativ un an de zile.

Tanarul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice dupa care pe numele sau s-a intocmit un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunilor prevazute de catre OUG 195/2002 care face referire la circulatia pe drumurile publice a vehiculelor, pietonilor si a celorlalte categorii de participanti la trafic, drepturile, obligatiile si raspunderile care revin persoanelor fizice si juridice, precum si atributiile unor autoritati ale administratiei publice, institutii si organizatii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow