27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Condamnată pentru că a rănit-o cu o piatră pe concubina fostului soţ

- Advertisement -

Un scandal la o nuntă s-a soldat cu o pereche de ochelari sparţi şi cu o condamnare pentru lovire încasată de sora mirelui. Faptele s-au petrecut în noaptea de 18/19 august 2018, magistraţii Judecătoriei Hârlău ajungând la o concluzie săptămâna trecută.

Conform explicaţiilor celor implicaţi, scandalul ar fi izbucnit după ce la nuntă şi-a făcut apariţia şi fostul soţ al Cristinei P., însoţit de prietena sa, L.A.R. Între bărbat şi fosta sa soţie a izbucnit un conflict verbal, Păuleţ cerându-i să plece. Bărbatul s-a urcat în maşină, părând să plece, după care s-a întors cu automobilul spre nuntaşi, făcând drifturi.

Acestea s-au repetat de vreo trei ori, până când nuntaşii s-au enervat şi au început să arunce cu pietre spre maşină. Una dintre pietre a lovit-o pe L.A.R. în zona ochiului drept, spărgându-i ochelarii şi rănind-o. L.A.R. a indicat-o pe Cristina P. ca fiind cea care a aruncat cu piatra.

În faţa instanţei, avocatul inculpatei a cerut să se ia în considerare faptul că relaţiile dintre victimă şi presupusa agresoare erau încordate, întrucât L.A.R. era concubina fostului soţ al Cristinei Păuleţ, declaraţiile făcute în instanţă de către victimă fiind astfel subiective.

Magistraţii Judecătoriei Hârlău au considerat-o totuşi pe Cristina P. ca fiind vinovată şi au condamnat-o pentru lovirea lui L.A.R. şi distrugerea ochelarilor acesteia la un an şi două luni de închisoare, cu amânarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, ca şi la plata către victimă a 7.000 de lei ca daune morale. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow