18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Condamnat la cinci ani de inchisoare, prins de politisti

In perioada 01-03.02.2013, in intreg judetul Iasi s-au organizat razii si actiuni punctuale preventiv-reactive de catre agentii de politie. In urma acestor controale, a fost depistat in orasul Podu Iloaiei un barbat in varsta de 58 de ani care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pe o perioada de cinci ani. Ioan S., din acelasi oras era condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, fiind depus la Penitenciarul Iasi.

De asemenea, pe raza orasului Podu Iloaiei a fost depistat si Andrei B. In varsta de 32 ani din comuna Baltati care conducea un autoturism, avand o alcolemie de 1.04 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau s-a intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Mentionam ca in urma controalelor efectuate au fost constatate 20 de infractiuni, au fost retinute 26 de permise de conducere, 7 certificate de inmatriculare retinute, valoarea amenzilor aplicate fiind de 185.295 lei iar valoarea bunurilor confiscate de 7.715 lei.

Sursa IPJ

Alte articole