More

  Concursuri pentru prichindei, la Biblioteca Municipala Pascani

  Array

  S-a dat startul activitatilor desfasurate cu ocazia Zilelor Municipiului Pascani. Astazi, 05 iulie a.c., de la orele 09:00, 12 micutii din clasele I-IV, de la scolile din oras si suburbii au participat la un Concurs de Cultura Generala, denumit “Lumea Magica a Cartilor” ce a avut loc la Biblioteca Muncipala.
  Plini de emotii, elevii au raspuns la mai multe intrebari din diverse domenii precum matematica, limba si literatura romana,istorie sau geografie. Comisia care a jurizat raspunsurile a fost formata din profesoara Livia Cramariuc si Maria Ungureanu.
  La final au fost desemnati si castigatorii. La categoria claselor III si a IV- a, locul I a fost castigat de Georgiana Buga, de la Scoala Iordache Cantacuzino, locul II de Alexandru Garleanu, Scoala Nicolae Iorga iar locul III, de Georgiana Plesca de la Scoala Iordache Cantazino. La clasele a I-a si a II-a au castigat Amira Petrisor locul I, Ionut Poputoaia locul II si Elena Alexia Bran locul III.

  Dupa ce micutii au aratat cat sunt de isteti, a inceput un nou concurs adresat de asemenea tot elevilor din clasele I-IV. De data aceasta, competitia denumita “Ganduri de vacanta” a pus la incercare indemnarea a 15 copii de a manui pensula. Mai exact, a fost deschis un atelier de desene, in care fiecare a trebui sa transpuna pe o foaie de hartie in acuarele, carioci sau culori cum isi petrec ei vacanta.

  La acest concurs, juriul format din Anca Pricop, Mihaela Bucan si Mihaela Cojocaru, au decis ca cele mai bune desene apartin urmatorilor: locul I a fost ocupat de Alexandra Panainte, de la Liceul Miron Costin, locul II, de Matei Ratoi, de la Scoala Iordache Cantacuzino, iar locul III, Iulia Florea, Liceul Miron Costin. A fost acordata si o mentiune pentru Carmen Oprea de la Scoala Speciala Pascani si un premiu special lui Andrei Nita.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet