More

  CONCURSURI pentru ocuparea posturilor de manageri la spitalele CF (Căi Ferate)

  Array

  Actualii manageri ai spitalelor Căi Ferate din judeţ şi-au depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea unităţilor medicale.

  Atât chirurgul Mihai Glod, managerul Spitalului CF Iaşi, cât şi jurista Mihaela Amariei, managerul Spitalului CF Paşcani, vor să-şi menţină funcţia pentru următorii trei ani. Amariei candidează cu toate că Ministerul Transporturilor a subliniat într-un raport privind activitatea din Spitalul CF Paşcani că managementul juristei a fost defectuos.

  În cursa pentru funcţia de manager al ambelor spitale s-au mai înscris şi alţi angajaţi ai acestora. În cazul Spitalului CF din Iaşi, pe lângă actualul manager şi-a depus candidatura şi un fost director, respectiv dr. Irina Eşanu, medic primar medicină internă.

  Pentru postul de manager al Spitalului CF Paşcani, conform Ministerului Transporturilor, pe lângă jurista Amariei şi-au mai depus dosarele încă două cadre medicale: asistentul medical Aissiou Gabriela şi dr. Cătălina Roşca, medic primar în medicina de laborator.
  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI