25.2 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Concursuri pentru copii la Clubul Copiilor din Pascani

Este vorba despre Concursul International “Valorile Copilariei”, aflat la a IX-a editie la care au fost evaluate peste 75 lucrari, si Concursul National “Micul Magician”, aflat la a VIII-a editie care a avut acelasi numar de participanti.

La Concursul International “Valorile Copilariei” au putut trimite lucrari plastice si literare copii de toate varstele, incepand cu cei mici din invatamantul prescolar si terminand cu elevii de liceu.

La Concursul National “Micul Magician”au putut trimite proiecte doar elevi din invatamantul gimnazial si cel liceal, deoarece tematica cuprinde subiecte din chimie aplicată și educație ecologică.

Lucrările au fost evaluate de o comisie de profesori din Pascani, urmand ca pana la sfarsitul zilei sa fie afisate rezultatele jurizarii.

La cele doua concursuri participa si echipaje formate din tineri pascaneni, de la scoli precum Liceul Economic Tehnologic “Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic “Miron Costin” , scoala gimnaziala iordache Cantacuzino pascani, Colegiul de căi ferate Unirea, dar si tineri din partea Clubului Copiilor din Pascani.
Mentionam ca premiile constau in primirea unor diplome si va fi organizata o excursie finantata de sponsorii evenimentului pentru cei care nu au vizitat niciodata Moldova.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow