More

  Concursuri pentru copii la Clubul Copiilor din Pascani

  Array

  Este vorba despre Concursul International “Valorile Copilariei”, aflat la a IX-a editie la care au fost evaluate peste 75 lucrari, si Concursul National “Micul Magician”, aflat la a VIII-a editie care a avut acelasi numar de participanti.

  La Concursul International “Valorile Copilariei” au putut trimite lucrari plastice si literare copii de toate varstele, incepand cu cei mici din invatamantul prescolar si terminand cu elevii de liceu.

  La Concursul National “Micul Magician”au putut trimite proiecte doar elevi din invatamantul gimnazial si cel liceal, deoarece tematica cuprinde subiecte din chimie aplicată și educație ecologică.

  Lucrările au fost evaluate de o comisie de profesori din Pascani, urmand ca pana la sfarsitul zilei sa fie afisate rezultatele jurizarii.

  La cele doua concursuri participa si echipaje formate din tineri pascaneni, de la scoli precum Liceul Economic Tehnologic “Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic “Miron Costin” , scoala gimnaziala iordache Cantacuzino pascani, Colegiul de căi ferate Unirea, dar si tineri din partea Clubului Copiilor din Pascani.
  Mentionam ca premiile constau in primirea unor diplome si va fi organizata o excursie finantata de sponsorii evenimentului pentru cei care nu au vizitat niciodata Moldova.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet