More

  Concursuri pentru copii la Clubul Copiilor din Pascani

  Array

  Este vorba despre Concursul International “Valorile Copilariei”, aflat la a IX-a editie la care au fost evaluate peste 75 lucrari, si Concursul National “Micul Magician”, aflat la a VIII-a editie care a avut acelasi numar de participanti.

  La Concursul International “Valorile Copilariei” au putut trimite lucrari plastice si literare copii de toate varstele, incepand cu cei mici din invatamantul prescolar si terminand cu elevii de liceu.

  La Concursul National “Micul Magician”au putut trimite proiecte doar elevi din invatamantul gimnazial si cel liceal, deoarece tematica cuprinde subiecte din chimie aplicată și educație ecologică.

  Lucrările au fost evaluate de o comisie de profesori din Pascani, urmand ca pana la sfarsitul zilei sa fie afisate rezultatele jurizarii.

  La cele doua concursuri participa si echipaje formate din tineri pascaneni, de la scoli precum Liceul Economic Tehnologic “Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic “Miron Costin” , scoala gimnaziala iordache Cantacuzino pascani, Colegiul de căi ferate Unirea, dar si tineri din partea Clubului Copiilor din Pascani.
  Mentionam ca premiile constau in primirea unor diplome si va fi organizata o excursie finantata de sponsorii evenimentului pentru cei care nu au vizitat niciodata Moldova.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI