-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Concursuri de scrabble și table pentru pensionari, la Pașcani

Asociația Pensionarilor „Făclia” va relua în acest an o activitate cu tradiție. Este vorba despre  cea de-a VI-a ediție  a Memorialului Puiu Braner la scrabble, competiție care urmează să se desfășoare duminică, pe 26 septembrie la Biblioteca Municipală „Leonard Gavriliu”, după trei ani de pauză.

Acest concurs este organizat în parteneriat cu administrația locală, iar suma alocată de către consilierii locali este de 2.000 lei. De precizat este și faptul că, la finalul competiției, cei mai buni vor fi răsplătiți cu diplome, cupe și medalii.

De asemenea, pentru a stabili o continuitate în ceea ce privește desfășurarea acestui concurs, cu această ocazie organizatorii doresc lansarea unui curs de scrabble pentru iubitorii jocului de cuvinte.

O altă competiție care urmează să fie organizată la Pașcani în această perioadă poartă denumirea „Zarul și Pensionarul” si este un eveniment care va debuta cu cea dintâi ediției. Concursul urmează să se desfășoare luna viitoare, pe 2 octombrie, iar câștigătorii vor fi, de asemenea, răsplătiți cu premii.

Precizăm că cei care doresc să-și treacă numele pe lista de înscrieri, se pot prezenta la Clubul Pensionarilor de pe strada Cuza Vodă sau pot apela la numărul de telefon 0743 558 805.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow