More

  Concursuri de creatie literara si de fotografie la Colegiul Sadoveanu

  Array

  La Colegiul National “Mihail Sadoveanu” s-au desfasurat doua concursuri: de creatie literara si de fotografie. Acestea au fost organizate de catre consiliul elevilor iar in aceasta saptamana au avut loc jurizarea acestora, rezultatele urmand sa fie postate pe pagina oficiala a liceului, in ziua de vineri, 14.02.2014.

  Concursul de creatie literara, “Pe aripi de ganduri…” a fost la cea de-a treia editie, tema fiind la libera alegere. Au fost 14 lucrari inscrise dintre care 3 vor fi premiate. Juriul a fost format din si profesori Cel de-al doilea concurs, “Emotii in alb si negru” a fost la a doua editie. In total au fost inscrise 24 de fotografii, dintre care 3 vor primi premii. Doua fotografii au fost alese de catre elevii din scoala prin vot, iar cea de a treia va fi aleasa in urma unui vot pe pagina de facebook a colegiului. Aceasta votare se va realiza dupa anuntarea castigatorilor alesi in scoala.

  Prin aceste concursuri pe care le-a initiat, Consiliul Elevilor doreste sa arate ca la scoala pot fi si alte activitati in afara de orele de curs, la care elevii sa participe fara a le fi afectata situatia scolara. Activitatile initiate de catre Consiliul Elevilor ofera oportunitati de dezvoltare non-formala a scolarului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp