27.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
27.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Concursuri de creatie literara si de fotografie la Colegiul Sadoveanu

Ultimele știri

La Colegiul National „Mihail Sadoveanu” s-au desfasurat doua concursuri: de creatie literara si de fotografie. Acestea au fost organizate de catre consiliul elevilor iar in aceasta saptamana au avut loc jurizarea acestora, rezultatele urmand sa fie postate pe pagina oficiala a liceului, in ziua de vineri, 14.02.2014.

Concursul de creatie literara, „Pe aripi de ganduri…” a fost la cea de-a treia editie, tema fiind la libera alegere. Au fost 14 lucrari inscrise dintre care 3 vor fi premiate. Juriul a fost format din si profesori Cel de-al doilea concurs, „Emotii in alb si negru” a fost la a doua editie. In total au fost inscrise 24 de fotografii, dintre care 3 vor primi premii. Doua fotografii au fost alese de catre elevii din scoala prin vot, iar cea de a treia va fi aleasa in urma unui vot pe pagina de facebook a colegiului. Aceasta votare se va realiza dupa anuntarea castigatorilor alesi in scoala.

Prin aceste concursuri pe care le-a initiat, Consiliul Elevilor doreste sa arate ca la scoala pot fi si alte activitati in afara de orele de curs, la care elevii sa participe fara a le fi afectata situatia scolara. Activitatile initiate de catre Consiliul Elevilor ofera oportunitati de dezvoltare non-formala a scolarului.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
27.7 ° C
28.3 °
26.2 °
57 %
2.6kmh
13 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
27 °
mie
31 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI