22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Concursuri de angajare la pompieri. Posturi la Pașcani, Târgu Frumos și Iași

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza” al Judeţului Iaşi organizează concurs în vederea ocupării a 53 de posturi de soldat profesionist (servant) funcţii prevăzute cu gradul de soldat. La secția din municipiul Pașcani sunt 19 posturi disponibile, la Târgu Frumos două, iar restul la Iași. 

Sunt recrutate şi selecţionate în corpul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti persoanele care îndeplinesc, printre altele, și următoarele criterii:

  • au cetăţenie română şi domiciliul în România;
  • sunt absolvenţi cel puţîn ai învăţământului general obligatoriu;
  • au solicitat, în scris, angajarea într-o funcţie de soldat sau gradat profesionist;
  • sunt declaraţi «apt medical», «apt» la evaluarea psihologică și apţi din punct de vedere fizic;
  • nu au antecedente penale;
  • au vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, împliniți.

Centrul de selecție, unde se va susține proba de concurs – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț.

Cererea de înscriere la concurs (adresată inspectorului șef), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune în format electronic, la adresa de e-mail soldați.profesioniști@isujis.ro, până la dată de 18.07.2022, ora 15.00 inclusiv.

Mai multe informații despre aceste concursuri se pot obține de pe site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

De precizat este faptul că în toată țară sunt scoase la concurs 577 posturi ofițeri și subofițeri din structurile suport, 1.000 posturi subofițeri conducători auto și 1.825 soldați profesioniști.

Detalii complete pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow