-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Concursul pentru funcția de manager de la CMS Pașcani a fost anulat. Procedurile vor fi reluate

Concursul pentru functia de manager de la Clubul Sportiv Municipal din Pascani a fost anulat. Consiliul de Administratie al CSM s-a intrunit in sedinta de urgenta, luni, 13 decembrie, dupa ce firma de recrutare care s-a ocupat de concurs, FOX Management Consultants de la Bucuresti, a renuntat la contract si a refuzat sa trimita beneficiarului rezultatul concursului.  Astfel, in cadrul sedintei s-a luat act de denuntarea unilaterala a contractului.

Tot in Consiliului de Administratie s-a hotarat reluarea procedurii de organizare a unui concurs, iar de aceasta data ar urma sa se ocupe Primaria Pascani, prin serviciul Resurse Umane.

In aceasta situatie s-a ajuns dupa ce un consilier pascanean, Mihai Dediu, a contestat rezultatul concursului organizat pentru ocuparea functiei de manager al clubului. El a depus o sesizare in care precizeaza ca firma contractata pentru organizarea procedurii de selectie nu ar fi respectat prevederile legale. Mai mult, alesul local sustine ca nici procedura de comunicare nu ar fi fost respectata. Anuntul de angajare a fost publicat pe site-ul clubului, nu pe cel al administratiei locale, iar rezultatele etapelor de selectie nu au fost comunicate.

Mihai Dediu a trimis contestatia concursului printr-un e-mail si catre firma de recrutare. Reprezentanta societatii sustine ca a reziliat contractul pe motiv ca ar fi fost amenintata de consilierul local cu plangere la DNA. Magdalena Cristina Radu a precizat au fost respectate prevederile contractuale si ca societatea avea ca obligatie selectia si evaluarea unor candidati, nu organizarea unui concurs pentru functia de manager al clubului CSM Pascani si ca firma de recrutare a stabilit regulile.

In replica, consilierul Mihai Dediu, membru al Consiliului de Administratie al CSM sustine ca nu considera o amenintare faptul ca sesizeaza organele de ancheta, daca considera ca s-a facut o ilegalitate.

De precizat este si faptul ca anul viitor, la CSM Pascani ar urma sa fie facute si noi angajari, un contabil si un jurist, conform organigramei.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow