More

  Concursul Naţional Micii Matematicieni, la Hârlău

  Array

  In cursul zilei de astazi, 27 aprilie a.c. a avut loc Concursul National Mici Matematicieni, editia a VIII-a, organizat la Colegiul National Stefan cel Mare Harlau. Au participat peste 250 de elevii din clasele III-VIII, din Pascani, Targu-Frumos, Harlau si Botosani.
  Elevii au fost primiti cu bratele deshise de catre conducerea unitatii de invatamant, care le-a oferit tuturor cate o revista de matematica si le-a explicat regulamentul concursului. De asemenea, incepand de anul acesta competitia a fost aprobata de Ministerul Educatiei ca fiind unul de talie nationala, motiv pentru care directorul colegiului se mandreste ca gazduieste acest concurs.

  La deschidere a participat si un profesor universitar de la Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi, fosta eleva a colegiului, Rodica Laura Tudorache.

  Elevii participanti s-au declarat multumiti de subiectele, care li s-a parut usoare, insa rezultatele, care se vor afla la finalul zilei vor fi cele care vor arata priceperea micilor matematicieni. O certitudine pentru cei care vor ocupa primele sase locuri de la clasa a IV-a, este ca vor avea un loc asigurat in clasa urmatoare la Colegiul National Harlau fara sa fie nevoiti sa sustina examen.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet