-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

CONCURSUL NAȚIONAL DE ARTE VIZUALE – “PRIMĂVARA – ANOTIMPUL RENAȘTERII – VIDEO

CONCURSUL NAȚIONAL DE ARTE VIZUALE – “PRIMĂVARA – ANOTIMPUL RENAȘTERII – VIDEO

Cât de frumos pot transmite copiii un gând pentru mama! La un concurs dedicat prichindeilor și organizat de o grădiniță din oraș, sala de spectacole de la Clubul Copiilor s-a umplut până la refuz de participanți și susținătorii acestora. Mai mult, un perete de la instituția organizatore s-a umplut de felcitări, desene și mesaje pentru a marca cum se cuvine ziua de 8 martie.

Încă o ediție de succes a concursului național “Primăvara, anotimpul renașterii”. Organizat de câteva cadre didactice de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” competiția a adunat sute de prichindei la cele două secțiuni. – arte vizuale și dans/cântece.

Startul s-a dat sâmbătă, la Clubul Copiilor din Pascani când cei mici de la mai multe instituții din județ au dansat și cântat pe scenă. Îmbrăcați în haine de sărbătoare sau straie populare cei mici și-au executat numărul pregătit cu mult înainte.

Concursul a ajuns în acest an la cea de-a III a ediție. Menționăm că secțiunea – “Un mărțișor pentru mama” a fost jurizată de profesori iar lucrările expuse până la sfârșitul lunii martie la Grădinița de pe Esplanadă pot fi vizitate de doritori.
Pentru participarea directă juriul a fost de la fiecare unitate de învățământ participantă dar și din partea ISJ și a gazdelor, Clubul Copiilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie...

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Vacanța de Paște la sfârșitul lunii Cum Paştele va...