21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Concursul județean de muzică etapa zonală. Află câştigătorii

Concursul judetean de muzicaActivitate intensa la Clubul Copiilor din Pascani. Dupa ce ieri a fost organizat concursul judetean de coregrafie, astazi, incepand cu orele 10:00, s-a desfasurat etapa zonala a concursului judetean de muzica.

Au participat un numar de 22 de grupuri vocale si solisti, care i-au incantat pe cei prezenti cu melodii de muzica populara si usoara. Concursul a fost organizat de Liceul Teoretic “Miron Costin”, prin profesorul de muzica Adriana Apostol.

Juriul a fost alcatuit din directorul Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc” Maria Petrovici, inspectorul Cristi Iordachioaia, profesorul Lucian Lupei, profesoara Eugenia Nour, Gabriela Apetroaie, Diana Olaru, Mihaela Ciobanu, Cristina Sorohan iar ca presedinte directorul adjunct al Liceul Teoretic “Miron Costin” Mihaela Anusca.

Participantii au venit de la unitati de invatamant din Ruginoasa, Halaucesti, Pascani si din alte localitati din zona. In urma jurizarii s-a stabilit ca cei care merg mai departe sunt:

Secțiunea Muzica: Lupu Andrei de la Școala ,,Iordachi Cantacuzino” Pașcani, Străchinaru Iustina și Ailenei Alexia (duet) de la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Pașcani,, Muscalu Luiza Mogoșesti, Petrescu Andreea, Mancaș Iasmina, Andrei Ioana și Aanei Ioana Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani.

Sectiunea FolclorGrup folcloric de la Hălăucești „Mugurașii, Grup folcloric de la Iugani „Lăzărelul”, Grup folcloric Miron Costin „Mugurașii”, Grup folcloric de la Sirețel, ”.

Sectiunea Divertisment: Grup Amicii de la Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Pașcani, Grup Piticii Ruginoasa, soliști folclor: Muscalu Luiza Mogoșești, duet folclor școla Iugani și Lupei Daria Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow