17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Concurs tenis de masă, cu participanți din tot județul

Concurs tenis de masă, cu participanți din tot județul

S-a dat start competiției de tenis, concurs organizat de către conducerea Școlii Speciale din Pașcani. 40 de elevi din Municipiu, Târgu Frumos și Iași se concurează pentru a prinde un loc pe podium. Se acordă trofee făcute chiar de elevii speciali, iar toți participanții vor primi diplome și un pachet cu dulciuri.

De la primele ore ale dimineții, elevi de toate vârstele de la școli speciale din județ dar și de la școli de masă din Pașcani au participat la competiția tenis de masă, organizată de Școala Specială, ajunsă în acest an la cea de-a IX a ediție.

Acești elevi nu sunt la prima competiție de gen. Pe lângă dorința de a câștiga, ei spun că acest concurs îi organizează și mai ales este un prilej bun de a-și face prieteni și de a socializa.

Premiile oferite constau în diplome și trofee realizate in atelierul de art-terapie din cadrul școlii, iar cei cu suflet mare au făcut ca participanții să primească pachete cu dulciuri. Este vorba despre EMITT, GO CARE ROMANIA, II – Tătaru Mihai Lucian și Hanul Andri Popa din Valea Seacă.

Menționăm că organziatorii acestui eveniment sunt directorul Școlii Special, profesor Cătălin Condrea alături de cadrele didactice Sînziana Munteanu, Ana Maria Caras și Ștefan Vîncă.

Alte articole