19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Concurs pentru un nou sef la Serviciul de Gospodarie Comunala Pascani

Ultimele știri

Zilele sefului Serviciului de Gospodarie din Pascani sunt numarate, in acesta functie. Primaria a scos la concurs postul pe care il ocupa ca interimar, de cativa ani de zile, examinarea urmanda sa aiba loc in luna iunie. Tot atunci urmeaza sa fie angajat si un inspector de specialitate.
Cei care vor un loc de munca in cel mai solicintant serviciu al administratiei locale trebuie sa indeplineasca mai intai cateva conditii: sa aiba studii superioare in stiintele ingineresti, vechime in campul muncii si sa fie apti din punct de vedere medical. O alta conditie, mai putin intalnita in acest context este ca cei care se inscriu la concurs si sa aiba cunostinte de limba si literature romana.
Dosarele pot fi depuse la secretariatul Primariei pana pe data de 13mai, ora 16,00, proba scrisa fiind programata pe 11 iunie ora 10.00 iar interviul pe data de 13 iunie ora 13.00.
Mentionam ca bibliografiile si conditiile de concurs sunt disponibile pe site-ul institutiei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.5 ° C
20.1 °
18.9 °
67 %
2.1kmh
29 %
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °
vin
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI