22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Concurs pentru trei posturi vacante, la Spitalul de Urgență Pașcani

oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
answear.ro
credius.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
vivacredit.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Noi angajări la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Conducerea instituției medicale organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi medicale.

Se cauta un rezident pentru Compartimentului Primire Urgențe si un medic pentru specialitatea obstetrică ginecologie, iar inscrierile se fac in 15 zile, incepand cu data de 7 mai.

Tot in aceasta perioada unitatea spitaliceasca vrea sa angajeze un  specialist, cu atestat de studii complementare în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor de Sănătate. Proba scrisă pentru acest post va avea loc pe 10 iunie, iar dosarele se pot depune până pe 29 mai.

Cei interesați se pot înscrie la concurs la sediul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, de pe strada Grădiniței,  nr. 5. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0232. 76.36.00/ int 110.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI