14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Concurs pentru postul de manager la Spitalul C.F. Pascani

La Spitalul C.F. Pascani se vor face schimbari in Comitetul Director. De luna trecuta, postul de manager, pentru care se da examen odata la patru ani, a fost scos la concurs de catre Ministerul Transporturilor. In cursa s-au inscris trei candidati care au prezentat cate un proiect de management, dintre care doar doi au luat nota de trecere. Mihaela Amariei, juristul spitalului si Costica Scarlat, fostul manager, sunt cei care au ramas pentru sustinerea celorlalte 3 probe din concurs.
Astazi, la Spitalul C.F.R Iasi, cei doi candidati sustin proba scrisa, joi, 13 decembrie 2012, vor sustine proba orala a proiectului de manager in fata unei comisii, iar la final vor trebui sa dea un interviu. Rezultatele concursului se vor afla dupa cel mult o saptamana de la derularea probelor.

Una dintre sarcinile unui manager este elaborarea, pe baza nevoilor de servicii medicale ale populatiei din imprejurimi, planului de dezvoltare a spitalului pe perioada mandatului, impreuna cu ceilalti membrii ai comitetului director si pe baza propunerilor consiliului medical.
Mentionam ca intregul Comitet Director este compus din manager, director medical si director financiar. Dupa ce se va stabili cine va ocupa postul vacant de manager, se vor organiza concursuri si pentru cele doua functii din comitet.

Alte articole