0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Concurs pentru ocuparea funcției de manager, la Spitalul de Urgenţă Paşcani

Se scoate la concurs funcția de manager al Spitalului de Urgenţă Paşcani, iar concursul urmează să aibă loc pe data de 11 august a.c. Anunțul a fost făcut public în cadrul conferinței săptămânale de presă, de către primarul municipiului. Condițiile de participare la concurs pot fi consultate integral pe site-ul spitalului, iar dosarele pot fi depuse până pe data de 2 august, la sediul de pe str. Grădiniței, nr. 5.

În momentul de față, funcția este ocupată de medicul chirurg Daniel Bechir, în calitate de manager interimar. El a fost desemnat în funcție încă de pe data de 16 octombrie 2019, după ce mandatul fostului manager, doctorul Costică Pânzaru, care deținea funcția din 2003, a expirat.

Conform unor surse neoficiale, actualul manager nu vrea să mai candideze din cauza edilului municipiului.

Menționăm că, în cursul zilei de miercuri, 30 iunie, a fost numit un nou președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Municipal Pașcani, prin dispoziție de primar. Astfel, edilul a anulat mandatul de membru și președinte al CA-ului deținut de secretarul general al primarului, Irina Jitaru și a fost numit în funcție Costel Beciu.

Anunțul poate fi consultat aici.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow