Concurs pentru functia de sef al Politiei Municipiului Pascani

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a scos la concurs in aceasta perioada functia de sef al Politiei Municipale Pascani. In cursa pentru conducerea institutiei, s-a inscris o singura persoana, si anume, actualul sef imputernicit de inspectorat, subcomisarul Mihaita Vasiliu.

Pe 16 august, va avea loc interviul pe subiecte profesionale, iar in aceeasi zi se vor afla rezultatele.  Pe 17 august se pot depune contestatii, iar pe 21 august se vor stabili rezultatele finale.

Mentionam ca actualul sef imputernicit, Mihaita Vasiliu in varsta de 31 de ani, a fost numit in aceasta functie de catre inspectorat in luna octombrie a anului trecut. Tot in 2017, el a fost numit „Politistul anului” datorită rezultatelor la investigații și combaterea criminalității economice pe raza Municipiului Pașcani.

De precizat este si faptul ca in aceasta perioada au loc concursuri si pentru ocuparea functiilor de sefi de post de politie in mai multe comune din apropierea oraselor Pascani, Targu Frumos si Hirlau. Mai multe detalii, puteti vedea pe site-ul IPJ Iasi, sectiunea „Cariera” dar si pe ziarul bittv.info.

Slider


Slider