More

  Concurs pentru directori de scoli: Subiectele de la testul grila

  Array

  Miercuri s-a desfasurat proba scrisa a concursului pentru posturile de director si director adjunct, la care au participat, in total, peste 8.700 de candidati. Proba a constat intr-un test grila cu 60 de intrebari elaborat de Ministerul Educatiei, iar candidatii au avut la dispozitie 2 ore pentru a-l rezolva. Potrivit ministerului, testul a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive si a competentelor manageriale ale candidatilor. La examenul de astazi, candidatii au avut de rezolvat varianta 1 de subiecte.

   

  Concurs directori scoli: Sablon Raspuns Var 1 12 Oct by Anonymous jrijZoJcXD on Scribd

  Potrivit metodologiei de desfasurare a concursului, Membrii comisiilor de concurs evalua testul-grila in aceeasi zi cu examenul, dupa expirarea duratei maxime de rezolvare, in prezenta candidatilor si a 2 martori alesi succesiv dintre candidati. Rezultatele probei scrise nu se contesta.

  Potrivit Ministerului Educatiei, gradul de inscriere pentru functia de director in raport cu posturile vacante la nivel national (6.549) a fost de 101,77%, in timp ce pentru functia de director adjunct (2.505 posturi vacante), gradul de inscriere s-a situat la 92,30%. Potrivit informatiilor transmise de minister, au ramas 1.093 de posturi vacante de director pentru care nu au fost depuse cereri de inscriere si 132 de posturi vacante de director adjunct pentru care nu s-au depus cereri de inscriere.

  In urma evaluarii dosarelor de catre comisiile de verificare, la proba scrisa sunt asteptati 6.502 candidati pentru functia de director si 2.257 de candidati pentru functia de director adjunct.

  Calendarul concursului de de director si director adjunct:

  13 septembrie 2016- 2 octombrie – Depunerea electronica a dosarelor de concurs (potrivit Procedurii de inscriere electronica, disponibila pe site-ul inspectoratului scolar judetean)
  12 octombrie 2016
  – Proba scrisa
  17 octombrie 2016
  – 17 noiembrie – Interviul si evaluarea CV-ului
  18 noiembrie 2016
  – Afisarea rezultatelor concursului
  21-23 noiembrie 2016 –
  Depunerea contestatiilor
  24 noiembrie 2016 – 9 decembrie 2016
  – Solutionarea contestatiior si afisarea rezultatelor finale
  16 decembrie 2016
  – Validarea in consiliul de administratie al inspectoratului scolar a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  Amendamentele Olariu, pentru lista de investitii din acest an

  Administratia locala din Pascani se pregateste pentru dezbaterea si aprobarea bugetului dar si a listei de investitii pentru anul in curs. Documentele vor fi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI