10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Concurs pentru 2 posturi la Primăria Paşcani

Primăria Municipiului Paşcani scoate la concurs două posturi libere, iar cei care doresc să lucreze în cadrul administraţiei locale şi au pregătirea necesară se pot înscrie pentru a susţine cele două probe de examen, până pe data de 4 mai, inclusiv.
2 compartimente de monitorizare din cadrul primăriei aşteaptă noi angajaţi pentru funcţii publice de execuţie rămase libere şi care fac parte din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Paşcani. Este vorba de funcţia de consilier, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Monitorizarea Serviciilor de Transport și inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Unitatea de Monitorizare a Serviciilor Publice.

După înscrierea dosarelor, participanţii la concursul propriu zis vor susţine două probe pe data de 14 mai la ora 10:00 – proba scrisă şi în data de 18 mai la ora 10:00 – interviul.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de legea privind Statutul funcţionarilor publici, iar pentru unul dintre posturi care este scos deja a doua oară la concurs, vechimea solicitată este de minim 9 ani.

Mai menţionăm că participanţii trebuie să aibă obligatoriu studii universitare finalizate cu licenţă în domeniul ingineriei transporturilor sau în domeniul inginerie mecanice, iar bibliografia, actele solicitate pentru dosar şi alte informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-ul Primăriei Municipiului Paşcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow