More

  Concurs Național pentru proiecte de Mediu la Muncel. Clubul Copiilor din Pașcani, partener în proiect

  Array

  Clubul Copiilor din Pașcani se implică de 12 ani în organizarea unui frumos proiect ecologic, susținut în cadrul taberei de la Muncel, în perioada 18-23 iulie.

  Concursul aflat la a XVII-cea ediție a fost inițiat de Daniela Călugăru, Inspector General în cadrul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, iar Clubul Copiilor se va ocupa de toate detaliile organizatorice legate de logistică, așa cum obișnuiește în fiecare an, cât și de festivitatea de final.
  ciopraga
  Până în prezent s-au înscris la acest concurs de mediu 30 de echipaje, dar se așteaptă în jur de 40 din toată țara.Participanții își vor susține propunerile de proiect, în spațiile special amenajate din tabără, iar echipa de la Clubul Copiilor din Pașcani deja pregătește materialele informative și alte elemente de logistică, necesare participanților.

  Copiii care s-au evidențiat la activitățile artistice din cadrul cluburilor de profil ale instituției din Pașcani, vor ajuta și ei la organizarea spectacolului de la finalul proiectului, prin susținerea unor momente speciale, alături de echipa de la Clubul copiilor care se va ocupa de sonorizare și alte detalii tehnice.

  Programul concursului este organizat pe durata a 5 zile: pe data de 18 vor sosi participanții din toată țara, pe 19 va fi deschiderea și vor fi amenajate standurile de prezentare, în următoarele 2 zile vor fi prezentate și jurizate proiectele, iar în penultima zi va fi organizată festivitatea de premiere și o excursie.
  A.N.P.C.P.P.S.-Romania-InfoCons-alaturi-de-premiantii-din-fiecare-judet-in-tabara-de-la-Muncel-pe-teme-de-protectia-mediului-Protectia-Consumatorilor2
  Menționăm că proiectul este susținut și de Asociația Română pentru Ambalaje de Mediu, de S.C.Eco-Rom Ambalaje S.A. și de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI