11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Concurs naţional de creaţie în educaţie

Forfota mare astăzi la o şcoală din Paşcani, unde zeci de elevi şi profesori din toată ţară şi-au anunţat prezenţa la evenimentul – Creativitate în educaţie şi formare profesională, aflat la cea de-a 5 a ediţie.

S8390005

Colegiul CF Unirea din Paşcani a organizat şi a fost gazdă la cea de-a V a ediţie a simpozionului „Creativitate în educaţie şi formare profesională”, eveniment dedicat tuturor elevilor şi profesorilor din ţară.

Punerea în valoarea a creativităţii şi originalităţii au fost principalele scopuri ale simpozionului, care a avut patru secţiuni, desfăşurate sub formă unor concursuri.
De exemplu la secţiunea “Design Your Computer” au participat aproape o sută de elevi de la zeci de licee din toată ţară care au trimis fotografii şi video cu tema solicitată.

creativ la unirea

O secţiune interesantă a fost cea de “Creaţii Ştiinţifice şi Tehnice” – proba practică. Elevii şi profesorii au trebuit să facă tot felul de machete.
Motorul cu ardere externă a fost proiectul elevilor de la Unirea.

creativ la unirea 2

O altă secţiune unde s-au înscris echipe de la şcoli din ţară a fost “Creative Business”. Aici elevii şi-au prezentat afacerile, iar sala de prezentare a devenit neîncăpătoare.

Mâine se va desfăşura concursul de matematică “Minţi dezgheţate”, cea de-a patra secţiune a Simpozionului organizat de Colegiul CF Unirea.

Mai multe informații in materialul video din cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow