30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Concurs la Primaria Pascani pentru posturi deja ocupate

primaria-pascani

Primaria Pascani a scos la concurs postul de sef al Serviciului de Adminsitratie Publica care are in subordine 8 functionari.

Nu este vorba despre un concurs pentru ocuparea unui post vacant ci de un concurs de promovare la care vor participa cel mai probabil doar functionari publici dinaceeasi institutie, functia fiind acum ocupata prin delegare de Nicoleta Negrescu, mana dreapta a secretarului Mircea Zuzan.

Conform anuntului publicat pe site-ul Primariei Pascani, concursul se va desfasura la sediul institutiei pe data de 16 iunie 2013, incepand cu ora 9.00, iar interviul va avea loc trei zile mai tarziu, pe data de 19 iunie. Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României , partea a III-a (până la data de 05.06.2013 inclusiv), la sediul instituţiei.

Candidatii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a putea participa la acest concurs. Mai exact, trebuie sa aiba finalizate studiile de licenta, vechime  în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim 2 ani, să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare, în domeniul administraţiei publice, management, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I sau să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în conditiile legii.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu o serie de documente: formularul de înscriere, copia actului de identitate şi ale altor acte de stare civilă, copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă sau după caz o adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverinţă care să ateste  starea de sănătate corespunzătoare, declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat poliţie politică, aviz neuropsihiatric, curriculum vitae, declaraţia pe propria răspundere, dosar cu şină sau de încopciat.

Mai mult, conform secretarului Primariei, Mircea Zuzan, saptamana viitoare ar urma sa fie scos la concurs si postul de Sef al Politiei Locale Pascani, termenii si conditiile pentru acest post vor fi publicate pe site-ul Primariei. Si aceasta functie este ocupata acum, tot prin delegare de comandantul Vasilica Avasiloaei.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow