27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Concurs inedit cu premii. Se premiază în bani cel mai frumos om de zăpadă

Concurs inedit cu premii. Se premiază în bani cel mai frumos om de zăpadă

Concurs inedit din partea unui profesor. Dat fiind zăpada căzută în ultimele zile, a invitat elevii la joacă și creație. Mai exact, aceștia au la dispoziție câteva zile să facă cel mai frumos om de zăpadă sau orice altă construcție din omăt. La această ediție sunt pregătite și premii.

Dacă sunteți creativi și aveți multă imaginație, un profesor vă invită la un concurs. Principala sursă de creație este zăpada. Cu aceasta puteți construi monumente sau oameni de zăpadă, iar cele mai originale idei vor fi premiate în bani. Evenimentul se desfășoară până la sfârșitul acestei luni, 28 februarie, iar fotografiile cu rezultatul final trebuie trimise pe adresa de mail alice_loghin@hotmail.com, profesorul inițiator al evenimentului împreună cu câteva informații despre voi, cum ar fi numele, clasa și denumirea școlii unde învațati.

În urma evaluării fotografiilor, cei mai buni vor primi premii, de la bani – premiul cel mare constă în suma de 200 ron, până la obiecte surpriză. Momentul festiv va avea loc la școala organizatore, Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani în data de 11 martie, orele 14.00.

Partener la acest eveniment ce se află în acest an la a doua ediție, este Școala Gimnazială Nr. 1 Todireşti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow