16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Concurs fara candidati la Primaria Pascani. Fostul jurist, cercetat pentru delapidare, s-a inscris dar nu a venit sa sustina examenul

Administraţia din Paşcani rămâne, în continuare, fără şef al Serviciului Administratie Publică din cadrul aparatului de specialitate al primarului. Asta deoarece postul este  vacant iar la concursul de astăzi nu s-a prezentat nici un candidat. Mai mult, singurul care si-a depus dosarul nu a mai ajuns la proba scrisă, programată astăzi de la ora 10.00.  Este vorba despre fostul jurist al Primăriei, Lucian Cojocaru. El lucrează acum la RAGCL la şef al serviciului de transport după ce a fost nevoit să renunţe la funcţia publică, în urma unei anchete a Poliţiei unde este cercetat penal pentru delapidare. În acelaşi timp fostul jurist a deschis un proces împotriva Primăriei, suspendat până la soluţionarea dosarului privind fraudarea banilor publici.
Cel mai probabil concursul va fi reluat peste câteva săptămâni de zile.
Cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare şi postuniversitare în administratie publică precum şi o vechime de minim 2 ani în exercitarea funcţiei publice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow