11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

CONCURS DESPRE POVESTIRILE LUI CREANGĂ

Concurs literar cu premii la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani. Elevii de gimnaziu au participat la o competitie deditata operelor scriitorului Ion Creanga, care, astfel, a fost omagiat. La final a fost vizionat filmul “Amintiri din copilarie”

I CREANGA

Sala “Arcadia” a Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani a gazduit astazi concursul cu premii, pe tema operei lui Ion Creanga, concurs ce a fost jurizat de doi profesori de limba si literature romana de la scolile din oras. Intrebarile au fost din opera scriitorului care acum se studiaza in clasa a VII a.

La concurs au participat elevi de la patru scoli din oras. Este vorba despre Colegiul “Sadoveanu”, Liceul “M. Costin”, Liceul “N. Iorga” si Scoala “I. Cantacuzino” din Pascani.

Coordonatorul concursului a fost profesorul de limba si literature romana Ionut Haratu. Dupa cele 10 intrebari formulate din opera scriitorului moldovean, Ion Creanga a fost ales si castigatorul. Cel mai bine la intrebari a raspunsul echipa formata din doi elevi de la Liceul “N. Iorga” din Pascani. Premiantii au primit diplome si carti.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow