More

  CONCURS DE SELECŢIE pentru admiterea la Centrul de Excelenţă Pașcani

  Array

  CONCURS DE SELECŢIE pentru admiterea la Centrul de Excelenţă Pașcani

  Disciplina: MATEMATICĂ, clasele a III-a şi a IV-a

  Centrul de Excelenţă Paşcani organizează, în anul şcolar 2017-2018, activităţi de pregătire la matematică a elevilor din clasele a III-a şi a IV-a. Se vor constitui câte o grupă la fiecare nivel, formate din câte 24 de elevi.

  Testarea pentru admiterea la Centrul de Excelenţă va avea loc SÂMBĂTĂ, 23.09.2017, la ora 9.00, la Liceul Teoretic Miron Costin, Paşcani.

  Proba va avea durata de 90 de minute.

  Intrarea elevilor în săli va fi permisă până la ora 8.30. E

  levii se vor legitima cu ajutorul carnetului de elev, cu poză, vizat pentru anul şcolar curent.

  Înscrierea elevilor se va face la secretariatul Liceului Teoretic Miron Costin Paşcani, în perioada 18.09.2017-21.09.2017, între orele 13.00-15.00.

  Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul www.isjiasi.ro. De asemenea, fişa de înscriere poate fi solicitată la secretariatul Liceului Teoretic Miron Costin, Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet