30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Concurs de pictura pentru prescolari la Gradinita NR.1 Pascani

Prescolarii din mai multe comune din imprejurimile Pascaniului s-au intrecut ieri, 23 mai a.c., intr-o competitie de pictura. Concursul “Copii lui Tonitza descopera lumea”, faza locala, a avut loc la Gradinita cu Program Normal nr.1 din Pascani, incepand cu orele 15:00.
Prichindeii cu varste cuprinse intre 5-8 ani, din comunele Stolniceni-Prajescu, Mogosesti-Siret, Motca, Miroslovesti si suburbiile Lunca, Sodomeni si Blagesti, au luat cu asalt sediul gradinitiei. Peste 120 de copii, grupati cate 5 in echipa au trebuit sa ilustreze prin acuarele si creioane colorate un castel din povesti.

Imediat cum s-a dat startul competitiei, copilasii au inceput sa ilustreze pe colile de hartie cum isi inchipuie ei castelul din basme. Circa 20 de prescolari, cu cele mai reusite desene vor pleca la faza judeteana ce va avea loc la Palas Iasi, in cursul zilei de sambata, 08 iunie a.c..

Mentionam ca initiatorii acestui concurs sunt Inspectoratul Scolar Judetean in colaborare cu gradinitele din Iasi si Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow