13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Concurs de pescuit organizat de Casa de Cultură Pașcani

Concurs de pescuit organizat de Casa de Cultură Pașcani

 Evenimentul “În împărăția apelor”  se va desfășura și în acest an. La concurs deja s-au înscris doritorii pentru o zi de relaxare și de ce nu, premii! În acest an, competiția se va desfășura pe iazul din comuna Heleșteni pe parcursul a mai multor ore, iar la final în funcție de cantitatea de pește capturată se vor acorda premii, ustensile profesionale de pescuit. A fost făcut și un regulament pentru acest concurs.

Sâmbătă, 9 septembrie începând cu ora 07:30 are loc o nouă ediție a evenimentului dedicat pescarilor. Concursul de pescuit sportiv va avea loc pe Iazul Heleșteni de la ora 08:00 până la 15:00, atunci când se va pregăti festivitatea de premiere. Ca de fiecare dată, din cele 25 locuri disponibile nu mai este nici unul vacant, acestea fiind ocupate deja de cunoscătorii concursului.

La orele amiezii se vor afla câștigătorii, însă până atunci, concurenții trebuie să aibă în dotare un miniciog și juvelnic din material textil, momeala admisă este vermișori, râme, mămăligă, bob de porumb, pufuleți, șrot. Concursul este individual.

Trebuie să știți că se acordă premii pentru primele trei locuri dar și pentru cel mai mare pește prins care trebuie să aibă peste un kg.

Evenimentul este organizat în cadrul Zilelor “Mihail Sadoveanu” ce vor fi marcate în luna noiembrie cu activități culturale la Casa de Cultură din centrul Pașcaniului dar și în colaborare cu II Sohorianu Costel, proprietarul iazului.

Relații suplimentare și regulamentul concursului pot fi oferite la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu, referent Samir Marcu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow