More

  Concurs de pescuit, la sfâșitul săptămânii

  Array

  Concurs de pescuit, la sfâșitul săptămânii

  Iubitorii de pescuit sunt invitați la o nouă competiție. La sfârșitul săptămânii va avea loc o nouă ediție a evenimentului “În împărăția apelor”. Atenție însă, locurile sunt limitate pentru pescari și locația este la Bursuc Deal, în apropiere din Pașcani.

  O noua competitie de pescuit pentru iubitorii acestui sport. Din 15 locuri acordate pentru eveniment, mai sunt disponibile 8 iar doritorii se pot înscrie la organziatorii concursului, reprezentanții Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” Pașcani.

  “În împărăția apelor” va avea loc pe lacului din Bursuc Deal, pe 18 septembrie, în intervalul orar 8.00 – 14.00 atunci când la final vor fi premiați cei mai buni pescari. Se vor acorda premii în funcție de captură iar concurentul care a prins cel mai mare pește va primi trofeul concursului.

  Participanții trebuie să aibă la ei două scule de pescuit, ambele cu plută, concursul fiind individual, iar ca momeala puteți avea vermișori, râme, mămăligă, bob de porumb, pufuleți, șrot, boilis.

  Comisia de validare este formată din Ioan Turcu, Samir Marcu, Romica Ipate.

  “În imparatia apelor” a ajuns in acest an la a V a editie, evenimentul fiind organziat în cadrul Zilelor Sadoveanu, în colaborare cu S.C. Lory&KatTur SRL Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI