More

  Concurs de pescuit la sfârşitul săptămânii. Se fac înscrieri

  Array

  Mai sunt câteva zile până când se dă start concursului de pescuit. Pasionaţii şi nu numai trebuie să se grăbească dacă vor să participe la cea de-a 4 a ediţie a concursului „În împărăţia apelor” organizat în cadrul Zilelor Mihail Sadovenu, duminică, 11 octombrie, dis de dimineaţă, de la ora 7.30. Participanţii la concurs trebuie să vină echipaţi corespunzător competiţiei.

  pescuit

  Concursul de pescuit „În împărăţia apelor” îşi aşteaptă participanţii la cea de-a 4 a ediţie a competiţiei ce va avea loc duminică dimineaţă, 11 octombrie, începând cu ora 7.30,  la iazul din Burscu Deal. Locurile sunt limitate, din cele 18 mai puţin de jumătate sunt disponibile. Înscrierile se fac la Samir Marcu – 0726 04 04 08.

  Competiţia ce este organizată în cadrul Zilelor Mihail Sadovenu se adresează iubitorilor de pesuit. Aceştia trebuie să se prezinte la concurs cu două scule de pescuit, din care una obligatoriu cu pluta. Este obligatoriu dotarea fiecărui concurent cu minciog şi juvelnic din material textil. Din regulamentul de participare se mai arată că este stric interzisă colaborarea între concurenţi.

  Ordinea participanţilor este stabilită în urma tragerii la sorţ, iar momeala admisă trebuie să fie – vermisori, râme, mămăligă, bob de porumb, pufuleţi, şrot, boilis.

  La finalul competiţiei se oferă şi premii, pentru cel mai mare pește prins, iar în funcţie de cantitatea capturată se acordă locurile I, II şi III. Premiile constau în scule profesionale de pescuit.

  Ca la orice competiţie de acest gen, după premiere, participanţii vor fi cinstiţi cu mâncare specifică stropită cu ţuică sau vin.

  Comisia de validare este formată din Ioan Turcu, Samir Marcu şi Romică Ipate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI