More

  Concurs de karting la Pașcani. Trei copii pascaneni pe podium

  Array

  Eveniment sportiv la Pascani. Duminica 10 septembrie, incepand cu ora .09.00 in zona Stadionului Municipal a avut loc un concurs de karting organizat de Primaria si Consiliul Loca Pascani. Au participat 43 de copii cu varsta intre 5 si 14 ani iar la linia de start s-au alinait 7 echipaje.
  Competitia s-a desfasutat pe trei sectiuni. La categoria 5 – 8 ani pe locul 1 s-a clasat Victoria Cleopatra Lazarev, urmata de David Ciobanu si Alexandru Hocenceriu.
  La categoria 8- 14 ani , motor cu toba scurta, castigatorii au fost: Calin Honceriu – locul 1, Vasile Dascalu- locul 2 si Tudor Fecic – locul 3.
  La aceiasi categorie de varsta dar sectiunea motor cu toba lunga, premiile au fost castigate de trei pascaneni: Denis Chelariu – locul 1, Andrei Darie – locul 2 si Andrei Mahmoti – locul 3. Castigatorii au fost rasplatiti cu premii in bani, cupe, medalii si diplome.
  In cea de-a doua parte va avea loc un concurs de motorsport.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet