22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Concurs de frumusețe la Pașcani. Doritoarele sunt așteptate să se înscrie

Concurs de frumusețe la Pașcani. Doritoarele sunt așteptate să se înscrie

Dacă aveți între 17 și 30 de ani și vreți să participați la un concurs de frumusețe, sunteți așteptate să vă înscrieți la Casa de Cultură din Pașcani, partener la un concurs de frumusețe. Evenimentul este programat pentru mijlocul lunii viitoare, iar din juriu va face parte și artista Ianna Novac care va cânta pentru cei prezenți câteva dintre cele mai îndrăgite piese. Prețul unui bilet de acces la eveniment este de 25 lei, jumătate din preţul iniţial, restul fiind subvenţionat din bugetul instituţiei de cultură.

Pașcaniul va fi gazdă celui mai mare eveniment de frumuseţe din Moldova. Pe data de 17 februarie, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Municipiu va avea loc concursul Super Model- Reginele Frumuseţii, în cadrul căruia vor participa concurente din toată zona Moldovei. Sunt așteptate să se înscrie și tinerele din Municipiu și nu numai care cred în șansa lor. Doritoarele care vor să participe la acest concurs, se pot înscrie la referentul Casei de Cultură – Marcu Samir, însă trebuie să aveți vârsta cuprinsă între 17 şi 30 de ani.

Evenimentul este programat pentru ziua de 17 februarie, începând cu ora 18:30, în sala de spectacole a Casei de Cultură. Preşedinta juriului va fi Ianna Novac, fosta Miss şi fosta componentă a trupei A.S.I.A., soprana de pop- opera, care va susţine şi un recital. Spectacolul va fi prezentat de Liviu Sorinel de la Miss TV România şi Samir Marcu  – 0726 040 408.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow