24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Concurs de directori la Spitalul de Urgenta din Pascani

Concurs de directori la Spitalul de Urgenta din Pascani

Spitalul de Urgente din Pascani scoate la concurs trei posturi de directori care in prezent sunt ocupate prin interimat.  Dosarele pot fi depuse pana pe data de 2 august la secretariatul unitatii iar pe data de 10 august este programata proba scrisa. Cei care vor trece, vor sustine proiectul si interviul pe 13 august.

 

Concursul va avea loc la sediul unităţii medicale, dosarele pot fi depuse până pe 2 august, proba scrisă va avea loc pe 10 august, iar susţinea proiectului şi interviul, pe 13 august.

Conform anunturilor publicate pe site-ul spitalului, au fost scoase la concurs fucntiile de director medical, director financiar si director de ingrijiri medicale.

Primul dintre ele a fost ocupat pana in luna mai de doctorita Diana Axinte. Ea a renuntat la functie, dupa 13 ani de zile, din motive personale. In momentul de fata, postul este ocupat de medicul Camelia Bugioeanu.  Pentru ocuparea lui, candidatii trebuie sa fie medici specialisti.

Si postul de director de ingrijiri medicale este asigurat prin interimat, din 2016, de asistenta Nicoleta Luchian. Cei care vor sa candideze pentru acest post trebuie sa fie asistenţi medicali generalişti principali cu facultate si minim doi ani de vechime.

De asemenea a expirat mandatul actualului director economic, Doina Miron. Pentru acest post candidatii trebuie sa fie licentiati in economie cu cel putin doi ani de experienta si certificare in domeniul sistemului european de conturi.

Mentionam ca la Spitalul de Urgenta din Pascani in momentul de fata sunt 516 salariati din care 65 de medici.

 

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI