12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Concurs de aranjamente de toamnă, la Hîrlău

Peisajele de toamna din parcuri sau de pe alei au ajuns la sfârşitul săptămânii în sălile de clasa de la o şcoală din oraşul Hîrlău. Elevii au participat la un concurs de aranjamente florale şi fiecare şi-a demonstrat creativitatea cum a ştiut mai bine. Printre bănci s-au făcut cărări de frunze, s-au adus dovleci, castane şi tot felul de ornamente, iar în clase se auzeau melodii specifice anotimpului cu roade bogate.

Elevii de la Şcoala Gimnazială “Petru Rareş” din Hîrlău şi-au demonstrat creativitatea la sfârşitul săptămânii trecute, printr-un concurs de aranjamente florale de toamna. Au făcut coşuri cu flori şi au împodobit copăcei cu diferite frunze şi ornamente, iar fiecare a muncit zile în şir pentru cel mai frumos proiect.

Într-o sala de clasa, spaţiile dintre bănci s-au transformat în alei cu frunze, pe table au fost desenaţi arbori, iar dovlecii şi castanele au întregit peisajul de toamna.

Şi ca atmosfera sezonului cu struguri copţi să fie completă, copiii au ascultat cântece şi poezii de toamna.
Proiectul privind cel mai frumos aranjament de toamna nu este la prima ediţie în Şcoala Gimnaziala “Petru Rareş”. În ultimii ani, elevii au mai participat la activitati similare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow