More

  Concertul rock din centrul Pașcaniului, amânat

  Array

  Concertul rock din centrul Pașcaniului, amânat

  Evenimentul muzical de la sfârșitul săptămânii din centrul Pașcaniului a fost din nou amânat. Motivul este acel că ziua de 2 septembrie a fost decretată zi de doliu național în memoria persoanelor care și-au pierdut viața în urma cutremurului din Italia.

  Eveniment cu ghinion pentru formația Alternative. De mai multe ori amânat, concertul care trebuia să aibă loc vineri seara, a fost din nou anulat. Asta pentru că, Guvernul a declarat ziua de vineri, 2 septembrie, zi de doliu naţional în memoria românilor decedaţi în urma cutremurului din Italia, instituţiile urmând să arboreze drapelul în bernă.

  Astfel, concertul este programat pentru o zi din luna noiembrie, în cadrul evenimentelor programate pentru “Luna culturii”, data urmând să fie stabilită ulterior.

  Formaţia Alternative este prezentă de peste 20 de ani pe scena muzicală românească. Acum, membrii formației sunt Mihai Iftime (Giani) – chitară bass, Mihai Şipoteanu (Iațic) – chitară solo, Ovidiu Puşcaş – tobe, Daniel Ivan – chitară armonie și solistul Claudiu Axintioi.

  Evenimentul a fost programat iniţial pentru dată de 12 august de Ziua Internațională a Tineretului, dar care a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI